Siostra Pawłowicz: "Jest odważna. Zdecydowanie wyraża swoją opinię"

Siostry Krystyna i Elżbieta Pawłowicz przypominają braci Kurskich: ich poglądy też są skrajnie różne. Do tego stopnia, że kobiety nie potrafią już ze sobą rozmawiać, tylko czytają nawzajem swoje wypowiedzi w mediach. Podczas gdy Krystyna należy do najwierniejszych fanek Jarosława Kaczyńskiego, Elżbieta popiera Komitet Obrony Demokracji. Elżbieta Pawłowicz gościła ostatnio w programie Tłit, gdzie zapewniała, że nie chce źle oceniać swojej siostry. Jej wypowiedzi określiła, jako folklor.

Odpowiadasz na komentarz:

Komentarze (57)

« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 58
gość 29.04.2018 10:33
Ona jest bardzo podobna do swojej szalonej siostry, tylko sie pofarbowała i piórka przypieła. A gada podobne głupoty tylko z drugiej stony chwali złodzieja kijowskiego, gronkiewicz donka zupełnie ślepo... Pewnie ma czerwonego faceta. Bo za mądra nie jest. Taka milsza pozornie głubcia. Uszywiędno jak się słucha tych jej wypocin.
gość 29.04.2018 11:13
zamknij sie pisowski trolu
gość 29.04.2018 11:15
Znowu nie można lajkować.
gość 29.04.2018 11:17
Polacy POpierajom panią poseł Krystyna
gość 29.04.2018 11:19
Obydwie ślepo wpatrzone w swoich "przywódców" politycznych. Z tą różnicą, że po przeciwnych stronach. Żadna nie myśli samodzielnie i mądrze.
gość 29.04.2018 11:23
Jeśli odważna to synonim chamstwa to jasne. Agresja i jad z tej kobiety biją na kilometr.
gość 29.04.2018 11:25
Ta elżbieta jest miła i ma rację
gość 29.04.2018 11:27
Ja tez bije brawo Pani Krysi,bo wie co mowi,i sie nie pieprzy .Siostra chce tez zaistniec,ale nie wie czym,to mowi zle na Krysie.
gość 29.04.2018 11:28
gość: Ona jest bardzo podobna do swojej szalonej siostry, tylko sie pofarbowała i piórka przypieła. A gada podobne głupoty tylko z drugiej stony chwali złodzieja kijowskiego, gronkiewicz donka zupełnie ślepo... Pewnie ma czerwonego faceta. Bo za mądra nie jest. Taka milsza pozornie głubcia. Uszywiędno jak się słucha tych jej wypocin.
Ma siostra gorzej pod kopula ,niz Krystyna.
gość 29.04.2018 11:29
gość: Ona jest bardzo podobna do swojej szalonej siostry, tylko sie pofarbowała i piórka przypieła. A gada podobne głupoty tylko z drugiej stony chwali złodzieja kijowskiego, gronkiewicz donka zupełnie ślepo... Pewnie ma czerwonego faceta. Bo za mądra nie jest. Taka milsza pozornie głubcia. Uszywiędno jak się słucha tych jej wypocin.
gość: Ma siostra gorzej pod kopula ,niz Krystyna.
Pewnie,ze glupsza,bo popiera POpaprancow.kodziarzy i wszystkich co okradali Polske.
gość 29.04.2018 11:38
gość: Znowu nie można lajkować.
To polajkuj fotki na fejsie
gość 29.04.2018 11:39
gość: Znowu nie można lajkować.
Bo jest zatwardzenie
gość 29.04.2018 11:41
Obie super prawde mowia
Jarosław bratobójca 29.04.2018 11:43
PiSowska szmata.
gość 29.04.2018 11:51
Krystyna no największa porażka tego parlamentu, i to w dosłownym słowa tego znaczeniu:)
gość 29.04.2018 11:55
Analfabeto jak pchasz się na afisz to weź wcześniej słownik ort. do ręki :)
ba 29.04.2018 12:08
Miła i ładna kontra brzydka i wredna. Charaktery jednak są odzwierciedlone na twarzy. Ta Kryska mogłaby coś zrobić ze sobą i zewnętrznie i wewnętrznie przede wszystkim byłaby szczęśliwsza i milsza dla bliźnich.
gość 29.04.2018 12:12
biją brawo? chyba tacy sami prostacy jak ona!
gość 29.04.2018 12:13
To podle, oblesne i chamskie babsko
Bardzo smierdzi! 29.04.2018 12:15
Jarosław bratobójca: PiSowska szmata.
Coraz wiecej w tym forum wscieklego wrzasku bardzo starych ubekow, starych esbekow i ich potomkow z Nowoczesnej, POyebow, KODomitow, komunistow SLD. Okropny smrod!
gość 29.04.2018 12:26
moja siostra od 20 lat ignoruje mnie , chociaż nie wiem dlaczego, kit jej w oko
gość 29.04.2018 12:53
siostra,to..moze.t.rudego.tuska..broni..p.o.jednak..sa..psychole..rudego..tusksa........
Gość 29.04.2018 13:29
Pawlowicz to pisowsli klaun.
gość 29.04.2018 13:36
Nie zgadzam się z Pawłowicz, ale cieszę się, że w polityce nie tylko faceci mogą się tak zachowywać jak ona się zachowuje.
gość 29.04.2018 13:37
Coraz więcej na forum pisowskich debili.
gość 29.04.2018 13:37
gość: Polacy POpierajom panią poseł Krystyna
m ów za siebie , ja nie popieram chamstwa , bezczelności i głupoty
gość 29.04.2018 13:39
gość: Nie zgadzam się z Pawłowicz, ale cieszę się, że w polityce nie tylko faceci mogą się tak zachowywać jak ona się zachowuje.
parlament zszedł na psy , nie ma już tam ludzi , którzy reprezentują kulturę i dobre wychowanie , są Macierewicze i Pawłowicze
gość 29.04.2018 13:41
Afera Czartoryskich -minister kultury Gliński i. brat ministra zdrowia Radziwiłła który dołącza do członków fundacji przed przelaniem śodków przypomnę pół miliarda złotych z naszych podatków.Opłacanie z NASZYCH podatków ochrony posła Kaczyńskiego ,jak podają jest to kwota około półtora miliona złotych rocznie.CZYLI. przez 10 lat uzbiera się 15 milionów złotych.Finanse srebrnej i grzybami jest majątek Ruchu. Beata Sadurska i 90 tys miesięcznie za zasiadanie w radzie nadzorczej Pzu,a my coraz wyższe składki.Beata Szydło i Beata Kępa w konspiracji wyciągające na lewo z naszych podatków pieniądze na podwójne pensje dla swojaków rządowych.,pomocnik od podawania paczek w aptece niejaki Misiewcz któremu muszą bić pokłony polscy generałowie,zmuszani do tego przez Maciarewicza.Wsadzanie do rad nadzorczych spółek państwa,ludzi z ulicy ale zasłużonych w dogadzaniu pisowi.-pani Gądek pani Gugała i setki innych itd itp i tak można wyliczać do wieczora
gość 29.04.2018 13:43
Mi Pawłowicz dodała odwagi. Ona jest taka pyskata i często coś palnie, a sobie żyje i ma się dobrze, pracuje. Ja często nawet jak miałam powiedzieć coś mało kontrowersyjnego, to nie miałam odwagi i zastanawiałam się czy wypada.
gość 29.04.2018 13:44
gość: Nie zgadzam się z Pawłowicz, ale cieszę się, że w polityce nie tylko faceci mogą się tak zachowywać jak ona się zachowuje.
gość: parlament zszedł na psy , nie ma już tam ludzi , którzy reprezentują kulturę i dobre wychowanie , są Macierewicze i Pawłowicze
Ale taka kobieta jest tam jedna, a facetów zachowujących się jak ona jest wielu.
« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 58
Organem właściwym w sprawach audiowizualnych usług medialnych na żądanie jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji