"Przed ślubem milicja musiała mi wystawić opinię! Była bardzo dobra"

Maria Kiszczak od śmierci Czesława Kiszczaka na każdym kroku podkreśla, jak udane było ich małżeństwo i opowiada, jaki prywatnie był generał. Wdowa po Kiszczaku twierdzi także, że to jej mąż był prawdziwym bohaterem, który walczył z komunizmem.

Przypomnijmy: Kiszczakowa na pogrzebie męża: "Bóg ci zapłaci za wszystkie krzywdy, które NIEWDZIĘCZNY, NIEGODNY Polak ci czynił!"

Maria Kiszczak zdążyła opowiedzieć także o tym, jak wyglądał początek znajomości z Czesławem. Przed zawarciem ślubu partia wymagała, by Milicja Obywatelska dokładnie sprawdziła ewentualną kandydatkę na żonę Kiszczaka.

Dopiero po ślubie się o tym dowiedziałam i dopiero potem zobaczyłam opinię lokalnej milicji. Czy nie ma żadnych zastrzeżeń, do mnie. Opinia była bardzo dobra. Jak tylko mój mąż ją otrzymał, to od razu zaczęła się korespondencja, przyjazdy, no i bardzo szybko ślub - powiedziała.

Odpowiadasz na komentarz:

Komentarze (88)

« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 89
ola 09.04.2016 00:12
Nie za często ta pani na pudelku ?
gość 09.04.2016 00:13
boje sie otworzyc lodowke bo wyskoczy Pani Kiszczak
mane 09.04.2016 00:14
Nie ma kogo oplakiwac!!! Komuchy!!!!
gość 09.04.2016 00:14
Mam nockę znajomi mi żarcie z maka przywiezli
bubu 09.04.2016 00:15
Taniec z Gwiazdami 19: Para nr 1 Maria Kiszczak i Rafał Maserak
beka 09.04.2016 00:16
Umówicie się z kimś na wywiad, a później codziennie wycinek jednego czy dwóch zdań z wideo...Miriam dawno nie wrzucaliście
gość 09.04.2016 00:16
"Maria Kiszczak zdążyła opowiedzieć także o tym, jak wyglądał początek znajomości z Czesławem." Zdążyła, gratulujemy!
niunia 09.04.2016 00:18
to nuuuudne i zenujace pudel sturlales sie jak durczok
Canadyjka 09.04.2016 00:24
Bardzo ta Pania polubilam. Jest jak na swoj wiek, bardzo elokwenta i szczera . Niech sobie spokojnie zyje w zdrowiu.
gość 09.04.2016 00:34
Kochała swojego męża ponad wszystko. Nic dziwnego, że dba o opinię o nim.
gość 09.04.2016 00:43
Kiszczakowa oddaj wszystkie teczki.ps..teczka kiszczaka gdzie jest?
gość 09.04.2016 00:45
Coz musiala go bardzo kochac ale nikogo to nie interesuje bo sp.kiszczak to czarna skaza na historji polski
Mk 09.04.2016 01:13
jeden wywiad to kilkanaście artykułów/newsów na pudlu. Ja wiem, że to się klika, ale litości!
gość 09.04.2016 01:30
Wiecej kiszczakowej, mniej czytelnikow, byli, wierni pudelkowicze dziekuja....
gość 09.04.2016 01:34
Ile kasuje ta przecież wykształcona starsza pani,ktora pozwala zeby robiono z niej pośmiewisko...
gość 09.04.2016 01:59
Marysia kliknelas juz lajka dziewuchom? To takie same pograzone w umyslowej zalobie panie jak Ty, nie biora lekow..Ty na glowe a one na zapobieganie...
mysia 09.04.2016 02:04
przecierz ta kobietka tak cierpi za swoja ukochana osoba,niewarzne kim byl ,byl jej milosia,mowi duzo bo moze jej lepiej,LUDZIE!!!!NIE BADZCIE TAKIMI HEJTERAMI,swiat sie konczy jak czytam tyle zlych opinii,co wam ta kobieta zrobila?oczywiste jest to ze dla niej jej mezczyzna byl bohaterem !!!!mimo ze wielu uwaza inaczej !!!!czasem warto przemilczec dla dobra innych
gość 09.04.2016 02:08
demencja
mysia 09.04.2016 02:09
a moze jej rozum zaloba odbiera?tesknota za jej polowa?dla mnie to jest straszne jak czytam te wszystkie negatywne komentarze jak bardzo czlowiek czlowiekowi taki podly,eh
Mariola 09.04.2016 02:12
Kiedy mąż bandyta mordowal siedziała cicho,dzisiaj wzruszająca anielica.
gość 09.04.2016 02:12
Inne czasy były
gość 09.04.2016 03:10
TAKIE CZASY BYLY
gość 09.04.2016 04:31
Moze otworzy jakis biznes
gość 09.04.2016 04:41
Starucha zdrowio przegina z ziołem albo Alzheimer zastukal do głowy. Jak ten morderca i bandyta mordował górników i stoczniowców to siedziała cicho , a teraz to Czesiu bohater . Niech dzieci uciszą tą ezbecka staruche a czesia bandyte dobrze pamiętamy .
lola 09.04.2016 04:46
gość: ta pani tez przeszła swoje...
czytałam ksiazke wywiad, taaaak cudowne małzeństwo, cudowny bohater i straszne rzeczy przeszła, koń by sie usmiał, ta pani juz sie gubi w zeznaniach. niech juz lepiej zamilknie, a pudel juz przestanie o niej
gość 09.04.2016 05:50
Ale, sie rozgadala!fajna kobieta.
gość 09.04.2016 06:15
za często ,widzę , słyszę Kiszczakową ! też nie chciałabym oglądać staro-nowych teleranków itp. ale jest taki Kurski co nie ma pomysłu , więc robi powtórki ! cofamy się , cofamy się , decydenci są zacofani
gość 09.04.2016 06:21
myślę, że CZESŁAW JĄ WALIŁ NIEŹLE W ROGI.....ta afera z Rodowicz i wogóle
gość 09.04.2016 06:25
nie był bohaterem Pani Mario, miał na rękach krew........
Ewka 09.04.2016 06:33
Babciu, idź spać!
« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 89
Organem właściwym w sprawach audiowizualnych usług medialnych na żądanie jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji