Herbuś o operze Trelińskiego: "Widziałam euforię! Moja recenzja na 10 to 100"

Rozpoczęcie sezonu w Metropolitan Opera w Nowym Jorku to każdego roku wielkie wydarzenie w świecie operowym. W tym roku rozpoczął go Mariusz Treliński dziełem Wagnera Tristan i Izolda. Jego "muza" Edyta Herbuś też poleciała do Nowego Jorku. Wyznała, że ma zamiar wybrać się na castingi i zajęcia w szkole aktorskiej. Herbuś spędziła w Nowym Jorku blisko cztery tygodnie.

"Aktorka" dzięki związkowi z Trelińskim próbuje pozbyć się łatki tancerki z Tańca z Gwiazdami i przyjaciółki striptizerów. Na razie swoich sił próbuje, grając małe role w sztukach partnera i zachwycając się jego sukcesami:
 
Jestem bardzo dumna z premiery Tristana i Izoldy. Cały czas jeszcze emocje we mnie buzują. To był jeden z piękniejszych wieczorów w moim życiu. I nie dlatego, że gdzieś emocjonalnie jestem też związana z tym, ponieważ reżyser jest moim partnerem prywatnie, ale dlatego, że coś niesamowitego wydarzyło się na tej scenie, coś metafizycznego. Pierwszy raz w historii Polak miał okazję to reżyserować i możemy być dumni, bo wyszło naprawdę świetnie. Jestem bardzo dumna, wzruszona jeszcze do dzisiaj, cały czas prawe oko mi płacze, lewe już powoli się uspokaja, ale cały czas jeszcze te emocje we mnie są i buzują. Widziałam euforię w tych ludziach, przeżyłam to, co się wydarzało na scenie osobiście, więc zawsze jakaś opinia za pośrednictwem osób trzecich jest mniej istotna dla mnie niż to, co sama otrzymam. Jeśli chodzi o moje recenzje na 10 to 100.

Źródło:Newseria
 


Odpowiadasz na komentarz:

Komentarze (104)

« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 104
As. 05.10.2016 11:55
Zelnik zwierzał się, że wielokrotnie spowiadał się z namówienia narzeczonej do aborcji i księża mu wciąż mówili i mówią, że to przecież już dawno odpuszczone a jak kobieta niechcący utraci ciążę to jej nie odpuszczą!
gość 05.10.2016 13:20
Karakan zaś odleciał ?widac po ryju ze to to mądre nie jest
gość 05.10.2016 13:22
ludzie jaka ta Herbuśka jest śmieszna,nie pasuje do tego świata za cholerę,niedługo to zrozumie i wpadnie w depresję jak Chylińska...wilka zawsze ciągnie do lasu,natury nie zmienisz....
gość 05.10.2016 13:26
opera to nie jej bajka,oszukuje samą siebie...ja też myślałam,że mąż,dzieci to super sprawa ale niestety mam już dość usługiwania tym "pępkom świata"...
gosc 05.10.2016 13:33
a to możliwe że oczy mogą płakać oddzielnie??
gość 05.10.2016 18:42
Z zapartym tchem cała Polska czekała na recenzje tego niewyrosnietego pustaka,buhaha
aaaaaaaaaaaa 05.10.2016 18:47
utrzymanki tak mają, zawsze się zachwycają sponsorami. No bo co im pozostaje? kariery taka nie zrobi, intelektualnie cienko, powoli się starzeje i obawia się o swoją pozycję"wiecznej narzeczonej".
gość 06.10.2016 00:07
Oj żeby się nie posrajtala
gość 06.10.2016 00:09
Edka, prawa powieka ci po prostu opadła...
XXXX 06.10.2016 00:10
gość: Karakan zaś odleciał ?widac po ryju ze to to mądre nie jest
ZA TO TY ZDZI:RO SIE SWOJA "MUNDROSCIA" POPISALAS, TY ZAZDROSNA CHAMICO!
gość 06.10.2016 00:12
Prawe oko jej płacze po dropsach xd
Z 06.10.2016 00:13
gość: Karakan zaś odleciał ?widac po ryju ze to to mądre nie jest
O ja prdl! Kto cie kvrwo wychowal?!?!? PATOLA!
gość 06.10.2016 00:14
Wolę te utrzymankę, która jest miłą i pełną wdzięku dziewczyną, niż taką jadowitą żmiję jak ty, takie dulskie ścier.wo
gość 06.10.2016 00:15
aaaaaaaaaaaa: utrzymanki tak mają, zawsze się zachwycają sponsorami. No bo co im pozostaje? kariery taka nie zrobi, intelektualnie cienko, powoli się starzeje i obawia się o swoją pozycję"wiecznej narzeczonej".
SMIECIU! ta dziewczyna gra w teatrze, gra w serialach... kiego ho*ja sie do niej przyye:balas?! to ze ty zapie:dalasz na kasie to nie jej wida ty prosta chamico po podstawowce! jak ci zal jej doopy to swoja morde nadstaw!
X 06.10.2016 00:16
ILE W WAS JADU I ZAWISCI- WY POLACZKI YE: BA:NE!! DZIEN BEZ OPLUCIA KOGOS TO DLA WAS DZIEN STRACONY!! GROMADA WREDNEGO BYDLA! CHAMSTWA!! ZAWISC TO SIE WAM JUZ DOO:OPAMI WYLEWA!! RZYGAC SIE CHCE JAK SIE CZYTA TE WASZE PIE:DOL:ONE, ZLOSLIWE KOMENTARZE! TFUUU..
gość 06.10.2016 00:17
Edytko, droga do serca mężczyzny nie wiedzie przez wchodzenie mu w d..pę.
gość 06.10.2016 00:26
gość: Karakan zaś odleciał ?widac po ryju ze to to mądre nie jest
Z: O ja prdl! Kto cie kvrwo wychowal?!?!? PATOLA!
ciebie też raczej nie wychowała królowa angielska :/
gość 06.10.2016 00:28
Wazeliniaro zrob mu jeszcze loda przed kamerami
gość 06.10.2016 00:28
oesu, przestancie sie juz z niej wysmiewac, kazda kobieta bylaby dumna ze swojego partnera gdyby odnosil takie sukcesy! niewazne czy podoba mi sie czy nie to co wystawia Trelinski, ale nie mozna mu odmowic sukcesu, rozpoznawalnosci i znaczenia w jego branzy!
gość 06.10.2016 00:29
Dama po huju
!!! 06.10.2016 00:31
EJ - ZLOSLIWE, WREDNE "REDACHTURKI" Z PUDLA! I PO CHOOOJA TE STARE FOTY Z EDYTA!?? ALE JESTESCIE PODLYMI SMIECIAMI!! WALCIE SIE I DAJCIE TEJ DZIEWCZYNIE SPOKOJ! WY KVRWA TYLKO NIENAWISC SIEJECIE- MENDY JEDNE!
ttt 06.10.2016 00:32
gość: Wazeliniaro zrob mu jeszcze loda przed kamerami
Wystarczy zdzi:ro, ze ty wszystkim fiuty obciagasz!
Jan 06.10.2016 00:34
gość: oesu, przestancie sie juz z niej wysmiewac, kazda kobieta bylaby dumna ze swojego partnera gdyby odnosil takie sukcesy! niewazne czy podoba mi sie czy nie to co wystawia Trelinski, ale nie mozna mu odmowic sukcesu, rozpoznawalnosci i znaczenia w jego branzy!
bo siedza tu na pudlu zazdrosne, wredne, stare raszple i nie moga patrzec na sliczna dziewczyne - to pluja jadem, zeby sie dowartosciowac! mysla zmije, ze jak jej naublizaja to jej urody ubedzie heh
gość 06.10.2016 00:38
gość: Edytko, droga do serca mężczyzny nie wiedzie przez wchodzenie mu w d..pę.
taaak! bo powinna stac na drodze dawac doope za friko - tak jak ty zdzi:ro z lasu
gość 06.10.2016 00:45
Pudel jakie to chamskie wrzucac dziewczynie zdjecia z przeszlosci, co to ma wspolnego z tematem artykulu.....jestescie beznadziejni......ZENADA
gość 06.10.2016 00:52
Ona to jest dopiero egazaltowana
gość 06.10.2016 01:12
Lataja ci powieki? To znak, ze zaraz odpadnie ci dupa:) Ogranicz narkotyki i alkohol oraz bierz magnez czasami. Edytka, wracaj lepiej na rurke w barze dla seniora znajdzie sie miejsce.
gość 06.10.2016 01:43
Pustak!!!
gość 06.10.2016 02:49
Bardzo sympatyczna Kobieta
gośćanna 06.10.2016 03:22
Nikt nic nie napisał 0recenzji Tylko pani jest taka w euforii Ze wsi jestes na wieś wróć
« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 104
Organem właściwym w sprawach audiowizualnych usług medialnych na żądanie jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji