Pierwsze recenzje "Pitbulla" i Dody: "NIE MA WSTYDU. To rola napisana dla niej!"

Dorota Rabczewska dostała od Waldemara Pasikowskiego wielki prezent - szansę na to, by przypomnieć o swoich "osiągnięciach artystycznych" i dorzucić do nich pierwszoplanową rolę kobiecą w ostatniej części Pitbulla. Wielu zadawało sobie pytanie, jak poradziła sobie z tym wyzwaniem i jak wypadła u boku zawodowych aktorów. Okazuje się, że "wstydu nie ma". Zobaczcie,  jak rolę Dody ocenili nasi komentatorzy w Klika(j) Pudelka.

 
Odpowiadasz na komentarz:

Komentarze (180)

« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 181
gość 17.03.2018 12:26
Bo nie musiała grać, wystarczyło że była sobą. Patologia
gość 17.03.2018 12:26
"Sfilmowani" nawet chwalili, wiec nie moze byc źle
Elvis żyje 17.03.2018 12:27
Może wreszcie ją docenicie, bez wylewania kubła pomyj na jej osobę!
gość 17.03.2018 12:27
chyba sponsorowane recenzje! Za inne w pysk daje lub auta rysuje haha
gość 17.03.2018 12:27
Fachowcy oceniaja ja tez pozytywnie :))) jestem zaskoczona.
TAKITAM 17.03.2018 12:27
DOROTA TO FAJNA LASKA JESTEM W STANIE SIĘ Z NIĄ UMÓWIĆ NA RNDKĘ
gość 17.03.2018 12:28
Starakowa płaci a Doda nie, dlatego jedziecie po Dodzie jak po rajtach starakowa to napompowana lala.
gość 17.03.2018 12:28
jedyna scena którą dało się oglądać bez wyrzygania to ta gdy Dodzie oderwali rękę, a ona myślała, że to noga i dalej grała jak drewniana noga stołowa stół z powyłamywanymi nogami
gość 17.03.2018 12:28
Dodziaku prostaku zniknij please
gość 17.03.2018 12:28
zawsze było wkoło tego więcej szumu niż pomocy!!!
Gość 17.03.2018 12:29
ordynarny trollu byles juz w kinie? jak nie to koniecznie idz, zobaczysz SLICZNA UTALENTOWANA Dode,ktora DALA RADE!!!!! I NIC NIE POMOGA TWOJE SERYJNE WPISY. bedziesz chyba musial zmienic robote.....
gość 17.03.2018 12:30
gość: Bo nie musiała grać, wystarczyło że była sobą. Patologia
gość: możesz mi possać ? nie szorowalem od tygodnia i pod skórką odłożyłem wspaniały w smaku i zapachu oscypek. Będziesz uradowany. Serdecznie pozdrawiam
Dosia a się skusi, zrobi to klęcząc, jak zawsze
gość 17.03.2018 12:31
Gość: ordynarny trollu byles juz w kinie? jak nie to koniecznie idz, zobaczysz SLICZNA UTALENTOWANA Dode,ktora DALA RADE!!!!! I NIC NIE POMOGA TWOJE SERYJNE WPISY. bedziesz chyba musial zmienic robote.....
masz to! zakładam kapcie w trupie czaszki, wylewam na siebie flakon vabun majdani, biorę maskę przeciwgazową, zabieram ze sobą pudelkowego pierdziocha i odlatujemy na dywaniku łazienkowym - Go przygodo!!!! powiadasz sliczna utalentowana dziewczyna , która dala radę? Tylko mi skłam, a wrócę na białym kocu albo kucu, z potężnym kacem i będę nadal szczerze szczerzyć zęby oślepiające bielą
gość 17.03.2018 12:32
czy nie o to właśnie chodziło nositorbie? żeby ją ośmieszyć do pit bólu? ciekawe, kto za tym stoi z torbą na rzygi
gość 17.03.2018 12:33
zagrala tragicznie,przewalała gałami jak głupia jej koszmarna wada wymowy nie wiem nawet ruchy jak ja tam łapie ktoś takie niezdarne dnooo
gość 17.03.2018 12:34
?SERIO?LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE ZACHWYCACIE SIE TYM PUSTAKIEM JAKBY BYLO CZYM.WULGARNA CHAMSKA BABA KTORA NIE MA ZA GROSZ KLASY I GODNOSCI TAK WAM IMPONUJE?
gość 17.03.2018 12:35
co to za obroncy rabczesi? torebkowy zaplacil?
gość 17.03.2018 12:35
Gość: ordynarny trollu byles juz w kinie? jak nie to koniecznie idz, zobaczysz SLICZNA UTALENTOWANA Dode,ktora DALA RADE!!!!! I NIC NIE POMOGA TWOJE SERYJNE WPISY. bedziesz chyba musial zmienic robote.....
gość: masz to! zakładam kapcie w trupie czaszki, wylewam na siebie flakon vabun majdani, biorę maskę przeciwgazową, zabieram ze sobą pudelkowego pierdziocha i odlatujemy na dywaniku łazienkowym - Go przygodo!!!! powiadasz sliczna utalentowana dziewczyna , która dala radę? Tylko mi skłam, a wrócę na białym kocu albo kucu, z potężnym kacem i będę nadal szczerze szczerzyć zęby oślepiające bielą
podoba mi się Twoja wyobraźnia!!!
gość 17.03.2018 12:35
myślę że po tym filmowym blamażu dziarskim krokiem pójdzie do niej Oscar Pistorius razem z pistolecikiem na wodę
gość 17.03.2018 12:37
Doda jedyny talent ma do robienia z siebie pośmiewiska. Jak taki tuman z podstawowym wykształceniem mógł wpaść na pomysł, żeby udawać członka Mensy? A odwaga polegająca na zastraszaniu byłego, żeby nie mówił brzydkich rzeczy o biednej Dorocie i walce w sraczu pistoletem dla dzieci, bo pani z telewizji ją wyśmiała oraz opowiadanie historii o podniecaniu się tryskającym na gębę sokiem malinowym udającym krew, może budzić tylko litość o którą niedawno żebrała w śniadaniowej.
gość 17.03.2018 12:38
Męczy mnie ta sztuczna maniera w głosie Dodona
gość 17.03.2018 12:38
Dorota R. wypadła /dosłownie/ masakrycznie sztucznie, drewniano, by nie powiedzieć plastikowo. Jej małomiasteczkowy zaśpiew i seplenienie, które w śpiewie jeszcze ujdzie w tłoku, tu niestety jest nie do zniesienia. Zresztą jej wejścia /dosłownie/ powodują, że film ogląda się jak coś na kształt W11 dla brazylijskiej widowni. Nie wiem kto i co zmusiło reżysera tej rangi do takiego angażu /nositorba?/, ale ten castingowy niewypał, by nie powiedzieć mina, kładzie się potężnym cieniem na całym filmie. Nr 2 w kategorii "Zaorana rola" to niestety Czarek. P. ... dawno nie widziałem go w tak słabej formie. Wymiana zdań między Dorotą i Cezarym w czasie pierwszej wizyty w jego "chacie" powinna wygrać konkurs na "Najbardziej paździerzowy dialog w kinie sensacyjnym". W każdym razie ''Węża'' mają w kieszeni, /refren/ by nie powiedzieć ''Malinę'', żeby nie ubliżyć Maliniakowi.
gość 17.03.2018 12:39
Waldemar Pasikowski, serio? Może jednak Władysław? ;)
gosc 17.03.2018 12:40
Doda jest niezniszczalna agnisiu.
gość 17.03.2018 12:41
Rabczewska to marna aktorka
gość 17.03.2018 12:41
gość: Starakowa płaci a Doda nie, dlatego jedziecie po Dodzie jak po rajtach starakowa to napompowana lala.
i za darmo robią dorocie reklamę ha ha ha dobry żart i zalali ją w trupa dla jaj
gość 17.03.2018 12:43
Pudel dołaczego nie można dawać kciuków? Za dobre komentarze są?
gość 17.03.2018 12:43
Pudel dołaczego nie można dawać kciuków? Za dobre komentarze są?
gość 17.03.2018 12:46
Doda jest utalentowana muzycznie przynajmniej. Jest szczerą osobą. Jak kogoś nie lubi, to nie lubi i nie udaje, że jest inaczej, przy czym nigdy nie zaczepia nikogo pierwsza. Poznałam ją kiedyś w klubie razem z Dżagą - to jest naprawdę normalna, fajna babka. Jak ktoś nie umie się poznać na jej poczuciu humoru, to jego problem.
Pszepros 17.03.2018 12:48
Ciechanów pżeprasa wszyśkich za Dodona I wogöle pszykro łee 🐷😷
« Najstarsze « Starsze Oglądasz 1-30 z 181
Organem właściwym w sprawach audiowizualnych usług medialnych na żądanie jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji